Podstawy procesu zarządzania produktem
Cel kursu:
Po ukończeniu szkolenia uczestnik:- Zna podstawowe zasady zarządzania produktem (miejsce w strukturze firmy, definiowanie odpowiedzialności i obowiązków)
- Posiada umiejętności analityczne – analiza rynku, konkurencji, potrzeb i oczekiwań klientów
- Potrafi określać ryzyko i rentowność produktu
- Stosuje techniki komunikacyjne i interpersonalne – współpraca z zespołem głównym i rozszerzonym, spełnianie oczekiwań klientów
- Zna poszczególne etapy życia produktu – od badań i planu, po wprowadzenie na i wycofanie produktu z rynku
Grupa docelowa
- Inżynierowie ds. sprzedaży
- Inżynierowie wsparcia technicznego
- Pracownicy działów R&D
Tryb szkolenia
Stopień kursu
Czas trwania
Wymagania wstępne
Miejsce szkolenia
Zobacz salę szkoleniową
Terminy szkolenia
Agenda
dzień 2 godz. 9.00 - 16.00
Cena szkolenia
Możliwość uczestnictwa online
Cena obejmuje
- Certyfikat ukończenia kursu w 2 językach – polskim i angielskim
- Skrypt szkoleniowy
- Dostęp do fachowej literatury i czasopism branżowych (dot. szkoleń stacjonarnych)
- Materiały piśmiennicze np. notatnik, długopis (dot. szkoleń stacjonarnych)
- Kompleksową pomoc indywidualnie przydzielonych opiekunów kursu
- Karty Kursantów upoważniające do zniżek w wybranych gliwickich lokalach partnerskich (dot. szkoleń stacjonarnych)
Catering
Przeczytaj szczegóły
Kontakt
Szkolenia zamknięte
Certyfikat
Przeczytaj więcej
Zakwaterowanie
Zapraszamy do kontaktu
32 4111 000
info@emt-systems.pl
w celu skonsultowania trafności wyboru szkolenia
Program kursu
| |
|
Wyposażenie laboratorium
Sale i laboratoria szkoleniowa - klimatyzowane, duże i przestronne. Cześć praktyczna szkolenia polega na warsztatach i pracy z realnymi danymi z różnych przedsiębiorstw – studium przypadków, analiza dokumentów.
Poznaj naszą firmę
Catering
Podczas każdego dnia szkoleniowego uczestnicy otrzymują:
- Nielimitowany dostęp do barku kawowego Cechownia Cafe, serwującego herbatę oraz wysokiej jakości świeżo zmieloną kawę. Barek wyposażony jest w:
- NECTO Karisma – profesjonalny ekspres włoskiej produkcji.
- THERMOPLAN BW 4 – profesjonalny ekspres szwajcarskiej produkcji.
- Dwudaniowy obiad – połączenie tradycyjnych, domowych smaków z posiłkami serwowanymi w restauracjach.
Do godz. 16:00 w kawiarence na I piętrze można zakupić również świeże kanapki, ciasta, słodkie i słone przekąski oraz zimne napoje. Po szkoleniu - od godz. 16:00 - zapraszamy do wypróbowania pysznych dań Restauracji Cechownia, przygotowanych przez najlepszych kucharzy w Gliwicach.