Podstawy zarządzania przedsiębiorstwem
wg metodologii Lean
W ramach szkoleń naszym kompetencjom zaufali:
Cel kursu:
Po ukończeniu szkolenia uczestnik:- Potrafi wykorzystać bogactwo metodologii Lean do rozwoju efektywności organizacji
- Zna podstawowe narzędzia Lean
- Zna strukturę wskaźników biznesowych i metody ich wykorzystania
- Umiejętnie buduje wskaźniki procesowe
- Wie, jakie jest znaczenie procesu i przepływu
- Umie rozpoznawać marnotrawstwa i tworzyć wartość dodaną
- Efektywnie wykorzystuje potencjał ludzki w zarządzaniu Lean management
Grupa docelowa:
- Inżynierowie, specjaliści, menadżerowie działów technicznych, produkcji, logistyki, jakości i innych działów wspierających główne procesy organizacji, wszystkie osoby chcące zapoznać się z metodologią Lean
Tryb szkolenia
Stopień kursu
Czas trwania
Wymagania wstępne
Miejsce szkolenia
Zobacz salę szkoleniową
Terminy szkolenia
Agenda
dzień 2 godz. 9.00 - 16.00
Cena szkolenia
Możliwość uczestnictwa online
Cena obejmuje
- Certyfikat ukończenia kursu w 2 językach – polskim i angielskim
- Skrypt szkoleniowy
- Materiały piśmiennicze np. notatnik, długopis (dot. szkoleń stacjonarnych)
- Kompleksową pomoc indywidualnie przydzielonych opiekunów kursu
- Karty Kursantów upoważniające do zniżek w wybranych gliwickich lokalach partnerskich (dot. szkoleń stacjonarnych)
Catering
Przeczytaj szczegóły
Kontakt
Szkolenia zamknięte
Certyfikat
Przeczytaj więcej
Zakwaterowanie
Zapraszamy do kontaktu
32 4111 000
info@emt-systems.pl
w celu skonsultowania trafności wyboru szkolenia
Program kursu
Człowiek w zarządzaniu przedsiębiorstwem
| |
Narzędzia Lean
|
Wyposażenie laboratorium
Szkolenia prowadzone są w Laboratoriach Centrum Szkoleń Inżynierskich EMT-Systems lub w siedzibie klienta.
Podczas kursu wykorzystujemy nowoczesne środki przekazu. Zajęcia praktyczne prowadzimy w oparciu o warsztatowe ćwiczenia, symulacje, gry. Nieodłącznym elementem szkoleń w siedzibie klienta jest aktywne wykorzystanie rzeczywistych linii produkcyjnych, stanowisk pracy, sfer podlegających wdrożeniu LEAN - część warsztatowa na obszarach produkcyjnych firmy.
Poznaj naszą firmę
Nasi eksperci
Materiały szkoleniowe
Catering
Podczas każdego dnia szkoleniowego uczestnicy otrzymują:
- Nielimitowany dostęp do barku kawowego Cechownia Cafe, serwującego herbatę oraz wysokiej jakości świeżo zmieloną kawę. Barek wyposażony jest w:
- NECTO Karisma – profesjonalny ekspres włoskiej produkcji.
- THERMOPLAN BW 4 – profesjonalny ekspres szwajcarskiej produkcji.
- Dwudaniowy obiad – połączenie tradycyjnych, domowych smaków z posiłkami serwowanymi w restauracjach.
Do godz. 16:00 w kawiarence na I piętrze można zakupić również świeże kanapki, ciasta, słodkie i słone przekąski oraz zimne napoje. Po szkoleniu - od godz. 16:00 - zapraszamy do wypróbowania pysznych dań Restauracji Cechownia, przygotowanych przez najlepszych kucharzy w Gliwicach.