Mapowanie Procesów wg metodologii VSM
W ramach szkoleń naszym kompetencjom zaufali:
Cele szkolenia
Po ukończeniu szkolenia uczestnik:- Posiada praktyczne umiejętności w mapowaniu procesów
- Skutecznie identyfikuje potencjały w procesach organizacji
- Posiada praktyczną umiejętność metodycznego podejścia do poprawy procesów w organizacji
Grupa docelowa
- Inżynierowie, specjaliści, menadżerowie działów technicznych, produkcji, logistyki, jakości i innych działów wspierających główne procesy organizacji
Tryb szkolenia
Stopień kursu
Czas trwania
Wymagania wstępne
Miejsce szkolenia
Zobacz salę szkoleniową
Terminy szkolenia
Agenda
dzień 2 godz. 9.00 - 16.00
dzień 3 godz. 8.00 - 15.00
Cena szkolenia
Możliwość uczestnictwa online
Cena obejmuje
- Certyfikat ukończenia kursu w 2 językach – polskim i angielskim
- Skrypt szkoleniowy
- Materiały piśmiennicze np. notatnik, długopis (dot. szkoleń stacjonarnych)
- Kompleksową pomoc indywidualnie przydzielonych opiekunów kursu
- Karty Kursantów upoważniające do zniżek w wybranych gliwickich lokalach partnerskich (dot. szkoleń stacjonarnych)
Catering
Przeczytaj szczegóły
Kontakt
Szkolenia zamknięte
Certyfikat
Przeczytaj więcej
Zakwaterowanie
Zapraszamy do kontaktu
32 4111 000
info@emt-systems.pl
w celu skonsultowania trafności wyboru szkolenia
Program kursu
Podstawy Lean Management
| |
Praca standaryzowana
| |
Narzędzia do mapowania procesu (symulacja procesu produkcyjnego i /lub usługowego)
|
Wyposażenie laboratorium
Szkolenia prowadzone są w Laboratoriach Centrum Szkoleń Inżynierskich EMT-Systems lub w siedzibie klienta. Podczas kursu wykorzystujemy nowoczesne środki przekazu. Zajęcia praktyczne prowadzimy w oparciu o warsztatowe ćwiczenia, symulacje, gry. Nieodłącznym elementem szkoleń w siedzibie klienta jest aktywne wykorzystanie rzeczywistych linii produkcyjnych, stanowisk pracy, sfer podlegających wdrożeniu LEAN - część warsztatowa na obszarach produkcyjnych firmy.
Poznaj naszą firmę
Nasi eksperci
Materiały szkoleniowe
Catering
Podczas każdego dnia szkoleniowego uczestnicy otrzymują:
- Nielimitowany dostęp do barku kawowego Cechownia Cafe, serwującego herbatę oraz wysokiej jakości świeżo zmieloną kawę. Barek wyposażony jest w:
- NECTO Karisma – profesjonalny ekspres włoskiej produkcji.
- THERMOPLAN BW 4 – profesjonalny ekspres szwajcarskiej produkcji.
- Dwudaniowy obiad – połączenie tradycyjnych, domowych smaków z posiłkami serwowanymi w restauracjach.
Do godz. 16:00 w kawiarence na I piętrze można zakupić również świeże kanapki, ciasta, słodkie i słone przekąski oraz zimne napoje. Po szkoleniu - od godz. 16:00 - zapraszamy do wypróbowania pysznych dań Restauracji Cechownia, przygotowanych przez najlepszych kucharzy w Gliwicach.