Skuteczne narzędzia w pracy menadżera, kierownika, lidera, brygadzisty
Cel kursu:
- Nabycie umiejętności skutecznego zarządzania zespołami pracowników w warunkach produkcyjnych
- Zapoznanie z narzędziami dla brygadzistów / liderów / kierowników działów produkcyjnych, technicznych, jakościowych itd., niezbędnymi do wykonywania pracy menadżera
- Nabycie umiejętności skutecznego delegowania i egzekwowania zadań
- Nabycie umiejętności efektywnego wykorzystywania narzędzi Problem Solving oraz Lean Management
Tryb szkolenia
Stopień kursu
Czas trwania
Wymagania wstępne
Miejsce szkolenia
Zobacz salę szkoleniową
Terminy szkolenia
Agenda
Dzień 2 godz. 8.00 - 15.00
Cena szkolenia
Możliwość uczestnictwa online
Cena obejmuje
- Certyfikat ukończenia kursu w 2 językach – polskim i angielskim
- Skrypt szkoleniowy
- Dostęp do fachowej literatury i czasopism branżowych (dot. szkoleń stacjonarnych)
- Materiały piśmiennicze np. notatnik, długopis (dot. szkoleń stacjonarnych)
- Kompleksową pomoc indywidualnie przydzielonych opiekunów kursu
- Karty Kursantów upoważniające do zniżek w wybranych gliwickich lokalach partnerskich (dot. szkoleń stacjonarnych)
Catering
Przeczytaj szczegóły
Kontakt
Szkolenia zamknięte
Certyfikat
Przeczytaj więcej
Zakwaterowanie
Zapraszamy do kontaktu
32 4111 000
info@emt-systems.pl
w celu skonsultowania trafności wyboru szkolenia
Program kursu
| |
|
Poznaj naszą firmę
Potwierdzenia współpracy
Nasi eksperci
Dodatkowe informacje:
- Auditor wiodący ISO 9001:2015
- Auditor wewnętrzny ISO TS 16949, IRIS, VDA 6.3
- Black Belt Six Sigma
- Praktyk Lean (np. wdrażanie wizualizacji KPI, systematyki TPM AM) oraz zwinnego zarządzania
- Ekspert w dziedzinie jakości (PPAP, Problem Solving, Systemy Zarządzania Jakością, FMEA, APQP)
- Autor artykułów w tematyce zarządzania dla wiodących wydawnictw oraz portali
- Prelegent na konferencjach związanych ze statystycznym sterowaniem procesem (SPC)
- Team builder
Opinie o szkoleniu
Catering
Podczas każdego dnia szkoleniowego uczestnicy otrzymują:
- Nielimitowany dostęp do barku kawowego Cechownia Cafe, serwującego herbatę oraz wysokiej jakości świeżo zmieloną kawę. Barek wyposażony jest w:
- NECTO Karisma – profesjonalny ekspres włoskiej produkcji.
- THERMOPLAN BW 4 – profesjonalny ekspres szwajcarskiej produkcji.
- Dwudaniowy obiad – połączenie tradycyjnych, domowych smaków z posiłkami serwowanymi w restauracjach.
Do godz. 16:00 w kawiarence na I piętrze można zakupić również świeże kanapki, ciasta, słodkie i słone przekąski oraz zimne napoje. Po szkoleniu - od godz. 16:00 - zapraszamy do wypróbowania pysznych dań Restauracji Cechownia, przygotowanych przez najlepszych kucharzy w Gliwicach.