DFMEA - Analiza Przyczyn i Skutków Wad Produktu (4th edition, June 2008 by AIAG)









Cel kursu:
- Zapoznanie się z praktycznymi aspektami prowadzenia analizy DFMEA
- Przygotowanie do samodzielnego wykonania analizy DFMEA dla wybranego zagadnienia
- Praktyczna umiejętność stosowania analizy DFMEA do oceny i doskonalenia projektów, wyrobów oraz procesów
Tryb szkolenia
Stopień kursu
Czas trwania
Miejsce szkolenia
Zobacz salę szkoleniową
Terminy szkolenia
Agenda
dzień 2 godz. 9.00 - 16.00
Cena szkolenia
Możliwość uczestnictwa online
Cena obejmuje
- Certyfikat ukończenia kursu w 2 językach – polskim i angielskim
- Skrypt szkoleniowy
- Dostęp do fachowej literatury i czasopism branżowych
- Materiały piśmiennicze (notatnik, długopis)
- Pakiet gadżetów
- Kompleksową pomoc indywidualnie przydzielonych opiekunów kursu
- Karty Kursantów upoważniające do zniżek w wybranych gliwickich lokalach partnerskich
Wymagania wstępne
Catering
Przeczytaj szczegóły
Kontakt
Szkolenia zamknięte
Certyfikat
Przeczytaj więcej
Zakwaterowanie
Zapraszamy do kontaktu
32 4111 000
info@emt-systems.pl
w celu skonsultowania trafności wyboru szkolenia
Program kursu
| |
|
Poznaj naszą firmę
Nasi eksperci
Prowadzący szkolenia posiadają szeroką wiedzę techniczną oraz wieloletnią praktykę z udokumentowanym stażem pracy zawodowej oraz zrealizowanymi wdrożeniami. Dodatkowo prowadzą działalność doradczą i są ekspertami czasopism branżowych o zasięgu krajowym. W trakcie szkoleń prezentują rzeczywiste sytuacje, z którymi spotkali się w pracy zawodowej.
Nasi trenerzy są otwarci na sugestie zgłaszane przez kursantów. W trakcie szkoleń wielokrotnie rozwijane są zagadnienia odbiegające od standardowego programu, które obejmują specyficzne aspekty pracy kursantów.
Zrealizowane kursy prowadzą także do nawiązania współpracy pomiędzy firmą EMT Systems Sp. z o.o. oraz przedstawicielami zakładów przemysłowych, w zakresie: projektów, modernizacji, a także uruchomień maszyn i linii technologicznych.
Grupa docelowa
- Liderzy i członkowie zespołów FMEA zajmujących się produktami (technolodzy, kierownicy zmian, inżynierowie produktu)
- Osoby realizujące audyty jakości u dostawców
- Osoby odpowiedzialne za jakość w przedsiębiorstwie
- Pracownicy działów jakości, zaopatrzenia
Catering
Podczas każdego dnia szkoleniowego uczestnicy otrzymują:
- Nieograniczony dostęp do naszego EMT Coffi Di‘Italian Espresso Bar. W czasie krótkich przerw w szkoleniu nasi kursanci korzystają z bogato wyposażonego barku kawowego:
- NECTO Karisma – profesjonalny ekspres włoskiej produkcji.
- THERMOPLAN BW 4 – profesjonalny ekspres szwajcarskiej produkcji. Są to ekspresy stosowane w najlepszych kawiarniach. Wedle gustu serwujemy wyjątkowe rodzaje kaw – Cappuccino, Espresso, Americano, Caffe Latte oraz kawę po turecku.
- Tradycyjny automat kawowy serwujący różne rodzaje kaw, gorących napojów – herbata, gorąca czekolada, gorący barszcz.
- Zestaw czajników, kaw, herbat do samodzielnego przyrządzenia.
- Woda gazowana, woda niegazowana, soki, woda z sokiem.
- Zróżnicowane ciastka i owoce.
- Dwudaniowy obiad – połączenie tradycyjnych, domowych smaków znanych z współczesnych barów mlecznych z posiłkami serwowanymi w restauracjach.