Zespołowe rozwiązywanie problemów w dziale Utrzymania Ruchu









Cel kursu:
- Nabycie umiejętności do rozwiązywania problemów w dziale Utrzymania Ruchu
- Umiejętność w zarządzaniu i docieraniu do przyczyn źródłowych problemu
- Praktyczne stosowanie metod i narzędzi Problem Solving w dziale Utrzymania Ruchu
Tryb szkolenia
Stopień kursu
Czas trwania
Miejsce szkolenia
Zobacz salę szkoleniową
Terminy szkolenia
Agenda
dzień 2 godz. 9.00 - 16.00
dzień 3 godz. 9.00 - 16.00
Cena szkolenia
Możliwość uczestnictwa online
Cena obejmuje
- Certyfikat ukończenia kursu w 2 językach – polskim i angielskim
- Skrypt szkoleniowy
- Dostęp do fachowej literatury i czasopism branżowych (dot. szkoleń stacjonarnych)
- Materiały piśmiennicze np. notatnik, długopis (dot. szkoleń stacjonarnych)
- Pakiet gadżetów (dot. szkoleń stacjonarnych)
- Kompleksową pomoc indywidualnie przydzielonych opiekunów kursu
- Karty Kursantów upoważniające do zniżek w wybranych gliwickich lokalach partnerskich (dot. szkoleń stacjonarnych)
Wymagania wstępne
Catering
Przeczytaj szczegóły
Kontakt
Szkolenia zamknięte
Certyfikat
Przeczytaj więcej
Zakwaterowanie
Zapraszamy do kontaktu
32 4111 000
info@emt-systems.pl
w celu skonsultowania trafności wyboru szkolenia
Program kursu
| |
| |
|
Poznaj naszą firmę
Catering
Podczas każdego dnia szkoleniowego uczestnicy otrzymują:
- Nieograniczony dostęp do naszego EMT Coffi Di‘Italian Espresso Bar. W czasie krótkich przerw w szkoleniu nasi kursanci korzystają z bogato wyposażonego barku kawowego:
- NECTO Karisma – profesjonalny ekspres włoskiej produkcji.
- THERMOPLAN BW 4 – profesjonalny ekspres szwajcarskiej produkcji. Są to ekspresy stosowane w najlepszych kawiarniach. Wedle gustu serwujemy wyjątkowe rodzaje kaw – Cappuccino, Espresso, Americano, Caffe Latte oraz kawę po turecku.
- Tradycyjny automat kawowy serwujący różne rodzaje kaw, gorących napojów – herbata, gorąca czekolada, gorący barszcz.
- Zestaw czajników, kaw, herbat do samodzielnego przyrządzenia.
- Woda gazowana, woda niegazowana, soki, woda z sokiem.
- Zróżnicowane ciastka i owoce.
- Dwudaniowy obiad – połączenie tradycyjnych, domowych smaków znanych z współczesnych barów mlecznych z posiłkami serwowanymi w restauracjach.